NIEUWS

Nieuw project: Koortje.nl


Samen met goede vriendin en collega Irene Hartkamp ben ik Koortje.nl begonnen! Onder deze naam organiseren we korte pop/soul koorprojecten en samenzang workshops. Ons eerste project gaat 22 mei '19 van start in Amsterdam. Meer info en aanmelden kan uiteraard via koortje.nl :-) 

Who's Next Music Sessions


Onlangs was ik te gast in het toffe muziek vlog 'Who's Next Music Sessions' van pianist Born Sanders. Hij kwam langs om mij te interviewen en we speelden samen één van mijn favoriete liedjes: 'Overjoyed' van Stevie Wonder. Hier kun je het terug zien!

Happy 2019


Een fris nieuw jaar en fris nieuw haar :)
Er borrelen nieuwe ideeën in mijn hoofd..! Binnenkort meer daarover. Happy newyear, maak er wat moois van! X

Televisie optreden bij 'Vrije Geluiden'

Op zondag 13 mei 2018 was ik samen met mijn band te gast bij het
muziekprogramma 'Vrije Geluiden' van de VPRO. We speelden een aantal liedjes van 'TOMA!' en ik deed een kort interview. Je kunt het hier terug zien!

Portret Bangsa!


Deborah Siahaya van het online Molukse platform Bangsa! maakte een heel mooi portret over mij; over waar ik vandaan kom, het 'Moluks zijn',  mijn dromen & passie. Lees het hier!

BaliKei Festival okt '17


In oktober 2017 was ik met mijn band te gast op het BaliKei Festival, waar we twee shows speelden op het strand (!) op Kei Kecil, een van de eilanden van de Molukken. Een paradijs en een onvergetelijke ervaring om daar de liedjes van 'TOMA!' te mogen spelen <3

'TOMA' album out now 


Mijn cd met Molukse traditionals 'TOMA!' is er! Ik ben erg trots op het eindresultaat. Luister op Spotify, of bestel een fysiek exemplaar inclusief boekje met lyrics en het verhaal achter deze plaat. Je kunt in de webshop veilig en gemakkelijk betalen met Ideal.