Zangles volgen in hartje Amsterdam?

Zingen ontspant, geeft energie en is een fijne uitlaatklep. Wil je je techniek verbeteren? Meer zelfvertrouwen krijgen op het podium? Heb je coaching nodig voor een belangrijk optreden of auditie? Of wil je gewoon elke week lekker zingen? Het kan allemaal. Hieronder vind je meer info over de lessen die ik geef.

ZANGLES

Created with Sketch.

Ik geef les in alle stijlen lichte muziek waaronder pop/rock, soul, jazz, musical, R'nB.

Als je op les komt, bespreken we jouw wensen en doelen. Aan de hand daarvan gaan we aan het werk.


We kunnen o.a. werken aan:

- zang techniek 
- het zoeken naar en de ontwikkeling van je eigen 'sound'
- de ontwikkeling van je muzikaliteit
- performance; uitstraling op het podium
- beleving en tekst-interpretatie

Je mag zelf de liedjes uitkiezen die je in de les wilt behandelen. Natuurlijk kan ik je ook helpen met het kiezen van repertoire. Het plezier staat voorop. Ik hoop dat iedereen steeds weer zingend en geïnspireerd de deur uit gaat! Eens per jaar organiseer ik een leerlingen uitvoering, zodat je de kans krijgt om voor publiek op te treden. In de lessen word je begeleid aan de piano.

De lessen vinden plaats in de Pijp te Amsterdam.


ZANGLES & Covid-19

Created with Sketch.

Mijn lesruimte is groot genoeg om minimaal 1.5 m afstand van elkaar te houden. Tijdens de lessen houd ik de ramen open voor extra ventilatie. 

ONLINE zangles behoort ook tot de mogelijkheden: mocht je het toch niet prettig vinden om live af te spreken in deze tijd. Voor de mensen die een eindje weg wonen is het ook een uitkomst!

TARIEVEn

Created with Sketch.

Proefles (eenmalig)
30 minuten €20

Privé zangles tot 21 jaar
30 minuten €22
45 minuten €33

Privé zangles vanaf 21 jaar
30 minuten €27
45 minuten €40

Duo zangles tot 21 jaar
45 minuten (prijs p.p.) €22

Duo zangles vanaf 21 jaar
45 minuten (prijs p.p.) €27

Groepsles
Zangles met een (zelf samengestelde) groep is ook mogelijk. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van de les. Neem contact op voor meer info! 


*Tarieven zijn incl. 21% btw.

*Leerlingen tot 21 jaar hoeven geen btw te betalen.

*Privé -en duo zanglessen worden per 4 stuks  aangeboden.
wat leerlingen zeggen

Created with Sketch.

"Jessica werkt met veel passie, rust en zorgvuldigheid. Technisch maar zonder de verbinding met de muziek en interpretatie te verliezen. Dankzij haar heb ik mijn liefde voor zingen weer terug!" - Annerie

"Met een berg gezelligheid, kennis en liefde voor muziek, zingen en lesgeven, is het bij Jessica altijd fijn. Ga met enorm veel plezier naar de lessen, kom er nog vrolijker weer uit en leer ontzettend veel! " - Noa 


"Ik zie er elke keer weer naar uit om naar de zanglessen van Jessica te gaan. Ik haal er veel uit, zowel qua techniek als invoelen en beleving. Haar betrokkenheid, enthousiasme en humor werken heel aanstekelijk en motiverend!" - Rosa